[:nl]Beveiliging

Hieronder vallen de anti ramkraak systemen en de beveiliging van terreinen en gebouwen. De anti ramkraak systemen zijn gepatenteerd en TNO getest en klaar voor productie. Door te kiezen voor een betonnen constructie in combinatie met het gepatenteerde hydraulische systeem kan Block-IT bedrijven die gevoelig zijn voor ramkraken een beveiligingsniveau bieden wat vele malen hoger ligt dan de huidige oplossingen in de markt. Bovendien is dit product onderhoudsarm en slijtvast. Door de verhoogde beveiligings-norm komt het bedrijf bovendien in aanmerking voor mogelijke kortingen op de verzekeringspremie daar het risico aanzienlijk daalt.

Duurzaamheid

Huidige toegangscontroles zoals roadblocks en barriers zijn vaak gemaakt van staal en derhalve onderhevig aan de gevolgen van de elementen (roestvorming) en niet bestand tegen stevige impact zonder dat er significante schade optreedt aan het product, waarna het meestal ook direct buiten gebruik is. De betonnen constructie van Block-IT beveiliging is niet gevoelig voor weersomstandigheden en is bestand tegen een enorme impact zonder dat de beveiliging of werking van het systeem wordt aangetast. Het hydraulische systeem is dusdanig sterk dat er zelfs muren van maximaal 50 meter breed en 10 meter hoog zijn te bedienen. Dit systeem is binnen een seconde van positie te veranderen en aan te passen aan elke hoogte (ondergronds naar bovengronds en vice versa).

Bovendien zijn de systemen aan te sluiten op een eigen energiebronnen zodat deze te bedienen blijven bij stroomuitval.

Zowel publieke organisaties zoals ambassades en overheidsgebouwen als particuliere organisaties zoals banken, datacenters en particuliere woonruimtes zijn op deze manier degelijk en duurzaam beschermd.

Producten

[:]